Vi styr upp din arbetsdag

Colburn-28.jpg

Lägger dina medarbetare sin tid på rätt saker? Genom att styra upp tidskrävande rutiner och arbetsmoment kan din personal istället fokusera på arbetet som utvecklar din affär. Colburn är teknologipartner till Servicenow och skapar skräddarsydda applikationer på Now-plattformen – för vanliga människor, enkla att använda.

Servicenow är en molnbaserad plattform som fokuserar på att automatisera arbetsprocesser och på Now-plattformen finns moduler som stödjer olika typer av arbetsflöden. Vi på Colburn kan både anpassa de befintliga modulerna och utveckla unika lösningar för just ditt företags behov.

Now-plattformen passar företag som har eller är på väg att skapa mogna men resurskrävande arbetsprocesser. Exempelvis verksamheter som behöver ta fram produktdokumentation enligt en certifiering, eller företag som i dag använder flera olika system och behöver samla informationen för kunna jobba mer effektivt. Med våra skräddarsydda lösningar kan du smidigt följa flödet och hela tiden se vem som gjort vad och när.

Våra applikationer hjälper dig hantera alla företagets data, vi bygger lösningar som smidigt importerar uppgifter från andra system och ger dig en fullständig överblick. När ditt företag växer är lätt att utöka volymen, du alltid har tillgång till mer kapacitet i molnet. Det går dessutom snabbt att komma i gång med systemet, du jobbar direkt i din webbläsare.

Servicenow ligger i framkant när det gäller AI och machine learning. Deras tillämpningar är unika, exempelvis erbjuder de en chatbot som kan uppfylla supportbehovet för många företag. Och framgången har inte passerat obemärkt, affärstidningen Forbes har utnämnt Servicenow till världens mest innovativa företag. (https://www.forbes.com/feature/innovative-companies-service-now/#6e7bbabc603b)