Lösningsarkitekter och utvecklare
 
 

Vi gör vår styrka till din

Att skapa effektiva och innovativa lösningar som uppfyller dina unika behov och tar ditt företag ett steg längre – det är vårt uppdrag. Colburn jobbar nära dig som kund och lär känna din verksamhet för att kunna leverera mer än du förväntat.

 
 
salesportal.png

Skräddarsydda lösningar

Colburn har lång erfarenhet av att utveckla system och lösningar för våra kunder där unika interna processer omsätts till applikationer för att underlätta och stödja det dagliga arbetet för företagets medarbetare. Våra kunder behöver lösningar för bland annat dokumenthantering, kundvård, projektstyrning och beslutsstöd, men vi tar oss an alla utmaningar.

Vi använder modern men beprövad teknik och utnyttjar olika ramverk för snabb och effektiv utveckling. Vi bygger allt från enklare webbplatser till avancerade system för tusentals användare. Alla system är webbaserade med intuitiva gränssnitt, anpassade för såväl datorer som surfplattor och smartphones.

 

ServiceNow

ServiceNow är en molnplattform som sedan starten 2004 effektiviserar arbete och processer hos företag. Colburn är teknologipartner till ServiceNow vilket innebär att vi tar fram lösningar baserade på plattformen – helt efter varje kunds behov och önskemål.

 
logo.png
 
 
ms1.jpg
 

Managed Services

Ska mjukvarulösningar bidra till ett företags framgång krävs professionell implementation, driftsättning och underhåll. Colburn tillhandahåller hela spektrat av skräddarsydd applikationssupport, underhåll och förbättringstjänster. Det handlar inte bara om att reducera kostnader – vi garanterar kvalitet och prestanda för era applikationer.